Wie zijn wij?

Dit platform is ontstaan vanuit Valueminds. Valueminds is een specialist op het gebied van het detacheren van agile coaches, scrum masters en product owners. Het idee achter dit platform is in de eerste plaats natuurlijk kennisdeling. Bij Valueminds is het delen van kennis misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van het bedrijf. We komen daarom regelmatig bij elkaar met alle collega’s om van elkaar te leren en te vertellen over onze ervaringen. Maar waarom zou je je alleen beperken tot je eigen, bestaande netwerk?

We delen kennis met andere fanatiekelingen op het gebied van agile tijdens de meetups die we organiseren. Dit gaf ons het idee om ook online een platform op te zetten waarbij iedereen zijn/haar mening, visie of gewoon een tip op alle gebieden van agile kan geven. Wil je meedoen? Schrijf je dan hier in!

What’s in it for us?

Zoals hier boven staat beschreven, is het hoofddoel van dit platform om van elkaar te leren. Want wat ons betreft ben je nooit uitgeleerd. We hopen ook dat dit platform gaat inspireren en dat dit een website wordt waar je alles terug kan vinden op het gebied van agile. Natuurlijk hopen we ook nieuwe contacten op te doen, we zijn namelijk nog op zoek naar Valueminds-collega’s! Nieuwe contacten voor een potentiële opdracht of cursus zijn ook meer dan welkom!

Vragen, opmerkingen of contact?

Je kan op onze contactpagina terecht wanneer je jezelf wil inschrijven om zelf teksten te schrijven op de website. Ook kan je hier terecht wanneer je vragen of opmerkingen hebt!

Valueminds Brains